sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Supermegakuntokuuri

Terppa pitkästä aikaa!

Meillä on molemmilla alkanut kunnianhimoinen haaste - Jutan superdieetti! Kyseessä on 6 viikon tiukka ruokavalio, jonka noudattamisen lisäksi pitää nostaa pyllyä ylös penkistä ihan reippaasti. Läskinpolttorupeamaan kuuluu nimittäin 4 aerobista ja 4 lihaskuntoa joka viikko. Ne ollaan hoideltu lähinnä kävelemällä, zumbaamalla ja Jutan kotitreenillä.

Sontsin kaveri menetti kuurin aikana 8 kiloa (Essi olet meidän sankari), ja tavoitteet on meilläkin aika kovat. Teemme puolessavälissä vähän tilannekatsausta, ja lopussa sitten tietysti pamahtavat näkyville ennen ja jälkeen -kuvat (paitsi jos tilanne on yhtä epätoivoinen kuin aloittaessa, hehheh. Okei ei Mantsilla, mutta mulla. T. S).

Nyt mennään päivässä 5, ja tähän mennessä ollaan pistelty naamariin pääasiallisesti proteiinipitoisia ruokia sekä kasviksia. Maitorahkaa useamman kerran päivässä marjojen ja sokerittomien mehukeittojen kera, sekä satunnaisesti pieniä määriä hiilihydraattia. Huomio sanalla pieniä. Joka päivä tietenkin samalla linjalla. 

[insert ruokaohjeistukset]

Menu saattaa kuulostaa aika masentavalta, mutta itse asiassa se on ihan mukava. Ruokaa pitää pistellä poskeen 2,5-4 tunnin välein, joten nälkä ei pahemmin pääse yllättämään. Vettä pitäisi juoda 3-4 litraa päivässä (...) ja lisäksi kuurissa suositellaan käytettävän erilaisia rasvanpolttotuotteita. Niitä ei olla vieläkään ostettu, mutta harkinnassa ovat. Tärkeintä on noudattaa ruokavaliota tarkasti: hairahduksia ei sallita.

Pääsiäinen on siis mennyt surullisesti ilman suklaata, pashaa ja mämmiä. Mutta toivottavasti tulokset auttavat kuivaamaan kyyneleet. Palaamme asiaan.





(Muokattu 6.5.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti